​Over EVZ

Al sinds 1987 zetten wij ons in op het HR-vakgebied. Onze kracht zit in onze positief-kritische houding en de kwaliteit en het maatwerk waarmee we onze opdrachten uitvoeren. Met ons team werken we, vanuit ons kantoor in de Leerfabriek KVL in Oisterwijk, voor klanten verspreid door heel Nederland.

We helpen onze klanten bij uiteenlopende HR-uitdagingen en -vraagstukken, zoals organisatie-inrichting, functiewaardering, beloningsbeleid, talentontwikkeling of cultuurverandering en leiderschap. Maak via onderstaand filmpje alvast kennis met ons of neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking.

Bob van Kessel, Hoofd Beleid Sociale Zaken & Onderwijs bij de Koninklijke Nederlandse Slagersorganisatie (KNS): "In EVZ vinden wij een ervaren partij die in een groot project wetenschappelijk onderzoek weet te combineren met een praktische aanpak van zaken, gegoten in een heldere planning."

Simone van der Heijden, HR Manager bij Eindhoven Airport: "De samenwerking met EVZ is prima. We consulteren ze voor diverse onderwerpen en daar zetten zij de juiste personen bij. Het contact loopt fijn."