Contact

EVZ is, samen met andere bedrijven, gevestigd in één van de panden van de oude leerfabriek KVL. De Leerfabriek bevindt zich aan de noordkant van de spoorlijn, dichtbij het station van Oisterwijk. Wij zijn dan ook heel goed bereikbaar per trein. Als u met de auto komt en Oisterwijk inkomt vanaf de N65, wijzen ANWB-borden de weg naar dit terrein. De panden en de ruimte eromheen zijn nog volop in ontwikkeling; daardoor zijn toegangswegen soms afgesloten en wisselen de parkeermogelijkheden. Vooralsnog is er een bezoekersparkeerplaats bij het gebouw en u kunt altijd parkeren op het grote terrein aan de Ambachtstraat 15. Als u de auto zo ver mogelijk van de weg zet, is het (binnendoor; staat aangegeven) vijf minuten lopen.

We blijven natuurlijk te allen tijde bereikbaar; volgt u de borden voor eventuele omleidingen en parkeren. De ingang van het pand is in het midden van het gebouw waar u op de hoek de winkel van Robèrt ziet. Een overzicht van de parkeermogelijkheden vindt u hier.

EVZ organisatie-advies

Leerfabriek KVL
Almystraat 14
5061 PA Oisterwijk

013 463 50 40
info@evz.nl

kvk 17242814
btw 0078.67.001.B.01
privacy-verklaring

Contactformulier

dhr.   mevr.


Door dit formulier te verzenden geeft u ons toestemming om uw gegevens te verwerken voor zover als dat nodig is voor de vraag die u ons stelt. U vindt ons gegevensbeleid in onze privacy-verklaring.