Northwave ontwikkelt rollenaanpak

17 mei 2018

Northwave heeft de drijfveer om het steeds weer beter te willen doen, en onder andere dát maakt de mensen van Northwave tot de ‘vakidioten’ die het allemaal zijn. Vanuit deze uitgangspunten heeft Northwave in samenwerking met EVZ organisatie-advies een ontwikkelbeleid opgesteld. Dit beleid, waarin het werken met rollen centraal staat, helpt de organisatie om haar missie uit te voeren, de droom te leven en zo haar doelstellingen te bereiken.

Northwave staat voor “Intelligent Security Operations”. Het is haar missie om integrale informatieveiligheid bereikbaar te maken voor middelgrote en grote organisaties en zo onze economie te beschermen tegen cybercrime. Northwave ondersteunt haar klanten met alle mogelijke taken binnen het vak van informatiebeveiliging en privacy management. Dat doet zij steeds vanuit de bedrijfsdoelen van de klant en met oog voor het totaal. Zo bewaakt Northwave de samenhang, realiseert Northwave synergie en is de klant steeds compliant en in control.

John van Veen, CFO Northwave: “Onder begeleiding van EVZ-organisatie-advies hebben wij als managementteam een goede en zuivere discussie met elkaar gevoerd en zijn we tot verrassende, inspirerende inzichten gekomen. We weten nu welke toegevoegde waarde we van onze mensen verwachten en hoe we deze groei in toegevoegde waarde willen belonen.”

Northwave werkt altijd vanuit de kernwaarden: rendement door respect, realisme, rechtvaardigheid en ruimte. Rendement betekent voor Northwave ‘een waardevol resultaat’. Winstgevendheid is belangrijk voor de continuïteit, maar voor Northwave betekent rendement veel meer dan dat. In een samenwerking geeft en verwacht Northwave respect voor elkaars expertise, persoonlijkheid en belangen. Northwave werkt vanuit een realistisch perspectief op wat mogelijk is en verwacht dat ook terug. Northwave rekent op een eerlijke en directe werkwijze, waarbij partijen elkaar recht doen. Northwave geeft en verwacht de ruimte om talent te laten bloeien en verantwoordelijkheid te laten dragen. Het werken met rollen ondersteunt dit.

Meer weten over het werken met rollen? Neem gerust contact met ons op!Terug naar publicatie-overzicht