Een moderne HR-cyclus in één ochtend

28 juni 2018

Is jouw HR-cyclus ook toe aan een upgrade? Ben jij zoekende naar de juiste vorm en inhoud voor jouw organisatie? Willen jullie werken met zelfsturing of zelforganisatie en moet de HR-cyclus daarin mee? Wij helpen organisaties bij het ontwikkelen van een HR-cyclus op maat, die past bij de wensen van de organisatie. Dit doen we in twee stappen.

Stap 1
In een sessie met MT en/of belanghebbenden zoals bijvoorbeeld de OR kijken we wat nu wel en niet goed is aan de HR-cyclus, wat er per se in een HR-cyclus moet en wat jouw organisatie met de HR-cyclus wil bereiken. Dit doen we interactief.

Stap 2
Daarna maken wij een eerste aanzet voor een HR-cyclus-formulier, dat je binnen je organisatie verder kunt 'finetunen' tot iets wat helemaal goed is.

John Mol, adviseur HRM bij 'RWS partner in wonen' over deze aanpak: "EVZ heeft voor ons in één bijeenkomst met het MT duidelijkheid gegeven over waaraan onze nieuwe HR-cyclus moet voldoen. Met de aangereikte stappen maken we nu intern de verdieping met medewerkers en OR om de HR-cyclus verder uit te werken. Heel praktisch."

Neem gerust contact met ons op over een HR-cyclus voor jouw organisatie.Terug naar publicatie-overzicht