Subsidie voor leren en ontwikkelen in het mkb

3 februari 2020

We maken u graag attent op een subsidieregeling die mogelijk van toepassing is op uw organisatie. Doelgroepen van deze regeling zijn individuele mkb-ondernemingen, samenwerkingsverbanden in het mkb en grootbedrijven uit de landbouw, horeca en recreatie. U kunt voor een grote variëteit aan activiteiten een subsidie aanvragen. Niet alleen voor directe scholing en het opstellen van loopbaanadviezen, maar bijvoorbeeld ook voor het oprichten van een bedrijfsschool, het ontwikkelen en implementeren van een HR-cyclus of het bieden van een praktijkleerplaats voor mbo'ers.

De minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid stelt vanaf 2020 € 60 miljoen per jaar beschikbaar. In 2020 kunt u deze subsidie aanvragen in maart en september. Meer informatie vindt u op de site van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. De officiële regeling vindt u hier.

Is deze regeling op u van toepassing en wilt u een project starten dat binnen de dienstverlening van EVZ organisatie-advies valt, zoals de ontwikkeling van een HR-cyclus, dan gaan we graag vrijblijvend het gesprek met u aan!Terug naar publicatie-overzicht