Maaike Jacobi

Samen iets bereiken, van toegevoegde waarde zijn en (bijdragen aan) het leveren van resultaten, dat vind ik belangrijk. Een tevreden opdrachtgever is waar ik voor ga en waar ik energie van krijg.

Sinds juni 2013 ben ik werkzaam als adviseur bij EVZ organisatie-advies. In 2011 heb ik mijn studie International Business richting Management of Learning aan de Universiteit van Maastricht afgerond. Aansluitend heb ik twee jaar werkervaring opgedaan in het bedrijfsleven door een traineeship bij APG. Gedurende deze periode heb ik ‘een kijkje in de keuken’ gehad op verschillende afdelingen en gewerkt aan projecten die in het teken stonden van optimalisatie, verandering en/of innovatie. Hier heb ik niet alleen veel geleerd over het reilen en zeilen van organisaties, maar ook over mezelf. Zo heb ik me gerealiseerd dat ik hou van de afwisseling van werken in projecten en me verder wilde specialiseren in het vakgebied HRM.

Bij EVZ organisatie-advies werk ik samen met collega’s en klanten aan het optimaliseren van de effectiviteit van HRM bij organisaties. Ik richt me daarbij vooral op organisatie-inrichting, functiewaardering en -indeling en beloning. Daarnaast ben ik gecertificeerd om Fitch-assessments af te nemen. De verscheidenheid aan organisaties en projecten waarmee ik kennismaak vind ik één van de leuke dingen van het adviesvak.

Neem contact op

Bel 013 4635040 of vul onderstaand formulier in

Door dit formulier te verzenden geeft u ons toestemming om uw gegevens te verwerken voor zover als dat nodig is voor de vraag die u ons stelt. U vindt ons gegevensbeleid in onze privacy-verklaring.