Frank van den Heuvel

Ik ben sinds april 2017 werkzaam bij EVZ organisatie-advies. Na mijn studie personeelswerk in Breda heb ik gewerkt bij een profit-organisatie, een vakbond en bij een organisatie-adviesbureau. De rode draad in mijn carrière zijn beloning, functiewaardering, competentie- en performance management. De laatste twaalf jaar heb ik organisaties geadviseerd over deze HR-thema’s vanuit mijn eigen adviesbureau. Daarnaast heb ik de laatste 25 jaar uitgebreide ervaring opgedaan met de Integrale FunctieAnalysemethode (IFA). EVZ organisatie-advies is licentiehouder van dit functiewaarderingsysteem.

Het is mijn passie om voor klanten oplossingen en adviezen aan te dragen die passend zijn voor de organisatie en voor de mensen in de organisatie. Wat ik daarmee wil bereiken zijn tevreden klanten, en geen systemen of adviezen die in de kast blijven liggen.

Wat kunt u van mijn verwachten?
Samen met collega’s en klanten bedenken van passende, effectieve en werkende oplossingen rondom de thema’s organisatie-inrichting, beloningsbeleid, functiewaardering, resultaatgerichte functiebeschrijvingen en functiereeksen, competentie- en performance management en de HR-cyclus.

Ik woon samen met mijn vrouw en drie kinderen in Deventer.

Neem contact op

Bel 013 4635040 of vul onderstaand formulier in

Door dit formulier te verzenden geeft u ons toestemming om uw gegevens te verwerken voor zover als dat nodig is voor de vraag die u ons stelt. U vindt ons gegevensbeleid in onze privacy-verklaring.