Dagmar de Ruijter

Graag wil ik me even voorstellen: ik ben Dagmar de Ruijter en adviseur bij EVZ organisatie-advies. Voorheen werkte ik bijna tien jaar binnen de sportbranche, onder andere in diverse functies binnen de Koninklijke Nederlandse Zwembond.

Sport is altijd mijn passie geweest. Na de Sporthogeschool heb ik aan de Universiteit van Utrecht een minor Bestuurs- en Organisatiewetenschappen en een master Sportbeleid en Sportmanagement gedaan. Ook heb ik de studie Verandermanagement & Leadership afgerond.

Mijn stip aan die horizon is gericht op het beter en mooier maken van organisaties en mensen. Het geeft me veel energie om een rol te vervullen bij organisatieontwikkelingen en -veranderingen. Ik vind het belangrijk om aan dit soort processen samen met de klant invulling te geven en ook samen te kijken naar de beste oplossing voor het organisatievraagstuk. Of zoals het Afrikaanse gezegde luidt: Alleen ga je sneller; samen kom je verder.

Ik woon in Sint-Michielsgestel samen met mijn man en zoontje. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten actief bezig zoals bootcamp, hardlopen en snowboarden. Verder sta ik graag in de keuken om allerlei lekkere baksels te maken voor vrienden en familie.

Graag maak ik kennis met u!