Neem contact op

Bel 013 4635040 of vul onderstaand formulier in

 

HR-advies op maat: interim-ondersteuning

Iedere organisatie is uniek. Daarom biedt EVZ organisatie-advies HR-advies en -ondersteuning op maat. EVZ wordt van oudsher ingehuurd op adviesbasis, maar, en dat wist u wellicht niet, we bieden u ook interim-ondersteuning. Deze hands-on vorm kan uitkomst bieden als u (extra) capaciteit en expertise nodig heeft bij het uitvoeren van het reguliere HR-proces en -werkzaamheden. Maar ook wanneer er sprake is van achterstallige (beleids)werkzaamheden of complexe/omvangrijke projecten die op korte termijn moeten worden gerealiseerd en geïmplementeerd. Of als u zich afvraagt of uw organisatie voorbereid is op de impact van nieuwe of veranderende wetgeving.
Wat het vraagstuk ook is, met onze advieservaring kunnen we als interimmer nog gerichter optreden als sparringpartner en vraagbaak.

Naast het feit dat er vaak vanuit efficiency-oogpunt (kortere doorlooptijd) wordt gekozen voor interim-ondersteuning, is het beter kunnen laten landen van de interventie binnen de organisatie (creëren van draagvlak) voor zowel de klant als voor ons als business partner van grote meerwaarde.

Een sprekend voorbeeld is het interim-traject bij de Coöperatie Integrale Huisartsenzorg Nijmegen (CIHN). De HR-adviseurs aldaar konden structureel te weinig tijd vrij maken naast hun reguliere werkzaamheden, waardoor de ontwikkeling van beleidsstukken ongewenst op stapel was blijven liggen. Eén dag per week, gedurende een periode van drie maanden, heeft EVZ deze (vier) HR-beleidsstukken ontwikkeld c.q. geactualiseerd. Door één dag per week fysiek aanwezig te zijn, waren de beleidstukken niet alleen snel uitgewerkt en afgestemd, maar was er ook de mogelijkheid voor HR en directie om met ons te sparren over (gerelateerde) HR-issues.

“Door de interim-ondersteuning van EVZ waren wij snel in het bezit van kwalitatief goede en gedegen HR-beleidsstukken, waarvoor onze organisatie langere tijd niet de capaciteit had deze te ontwikkelen. De fysieke aanwezigheid van de EVZ-adviseur bij ons op kantoor hebben wij - mede door de flexibele inzetbaarheid - ervaren als prettig, professioneel en heeft zeker bijgedragen aan de kwaliteit en efficiency van het traject.” Maud Eijkman, P&O-adviseur bij CIHN.

Wellicht heeft u ook een vraagstuk dat blijft liggen, of andere tijdelijke ondersteuning nodig? Met veel plezier onderzoeken we welke vorm van dienstverlening het beste aansluit.

Dianne Kleijwegt,
adviseur