Neem contact op

Bel 013 4635040 of vul onderstaand formulier in

 

Bakkers voeren beoordelingsgesprekken

​Vanaf 1 januari kunnen bakkerondernemers een periodiek geven dan wel onthouden als ze een beoordelingsgesprek voeren. Dat is in de CAO zo geregeld.
EVZ organisatie-advies traint de bakkerondernemers in het voeren van deze beoordelingsgesprekken.

Al 6 interactieve avonden zijn gegeven en er volgen er vast meer in 2014. In de training krijgen de deelnemers handvatten aangereikt om van start te gaan met het voeren van
gesprekken. Hoe introduceer je beoordelingsgesprekken in je bedrijf? Hoe bereid je je voor? Hoe kunnen medewerkers zich voorbereiden? Welke normen hanteer je en welke beloning koppel je daar wel of niet aan? Welk formulier kun je gebruiken? Hoe ga je om met vragen van medewerkers? Deze en nog veel meer vragen zijn en worden beantwoord tijdens de levendige sessies die bezocht worden door zowel de bakkerondernemer en zijn partner die samen een ambachtelijke bakkerij hebben, als de P&O-er van de grotere industriële bakkerijen.

Paul Passchier, Adjunct directeur Nederlandse Brood- en Banketbakkers Ondernemers Vereniging:
“De deelnemers krijgen praktische handvatten om direct van start te gaan met beoordelingsgesprekken. Dit alles binnen de door de werkgeversorganisaties in de bakkerijsector gegeven (juridische) richtlijnen. De reacties tot op heden zijn zeer positief.”

Met deze training legt EVZ een link met het in 2012 gemaakte referentiemateriaal, waarmee het praktisch goed mogelijk is te sturen op resultaatbijdragen (output-criteria) en ontwikkeling van competenties (gedragsvoorbeelden bij competenties in de referentiefuncties). De sessies voor de bakkerondernemers geven hier in praktische zin handen en voeten aan.

 

Rianne Vlugt