EVZ ORGANISATIE-ADVIES BESTAAT 30 JAAR

25 augustus 2017

 

En dat vieren we met een seminar op
donderdag 9 november 2017:

"De toekomst van organisaties"

Ruud Veltenaar, TEDX-spreker, trendwatcher, friskijker

 

Waarom kunnen sommige jonge start-ups in razend tempo de wereld veroveren en gaan vertrouwde en gevestigde bedrijven failliet? Welke ontwikkelingen moet je volgen om tijdig actie te kunnen ondernemen en kansen te grijpen? Met andere woorden: hoe radicaal moet het roer om, om relevant in de markt te blijven? Wat heeft jouw bedrijf nodig?

EVZ bestaat 30 jaar. Een moment om te vieren én een moment om kritisch te kijken naar de toekomst. Want ook wij ervaren dat resultaten uit het verleden geen garantie zijn voor de toekomst. Heb jij het lef om buiten je comfortzone te kijken naar de toekomst van organisaties? We nodigen je van harte uit om op donderdag 9 november, samen met Ruud Veltenaar, de uitdaging aan te gaan. Doe je mee? Omdat we jarig zijn trakteren we jou op dit seminar. Dit wil je niet missen!

Ja, ik meld me aan voor het seminar


Programma
14.00 uur Ontvangst
14.30 uur Opening door EVZ
14.45 uur Ruud Veltenaar: De toekomst van organisaties
16.15 uur Borrel


Over Ruud Veltenaar
Onze spreker van de dag is een bijzondere man. Ruud Veltenaar is bevlogen, inspirerend, prikkelend en met humor neemt hij je mee in de ontwikkelingen die van impact gaan zijn op bedrijven en de wereld. De reacties op zijn optredens zijn altijd lovend!

"Top-spreker die los durft te gaan."
“Unaniem: enorme inspiratie!”
"Zelden een lezing bijgewoond met zoveel impact.”


Locatie
'Onze' Leerfabriek KVL
Almystraat 14
5061 PA Oisterwijk
 


Ja, ik meld me aan voor het seminarTerug naar publicatie-overzicht