​Over EVZ

Al sinds 1987 zetten wij ons in om de effectiviteit van HRM in organisaties te optimaliseren door interventies in HR-beleid en -management. Onze kracht zit in onze positief-kritische houding en de kwaliteit en het maatwerk waamee we onze opdrachten uitvoeren. Met ons team werken we, vanuit ons kantoor in de Leerfabriek KVL in Oisterwijk, voor klanten verspreid in heel Nederland.

Onze klanten zijn werkzaam in diverse branches, zijn verschillend van omvang en bevinden zich in verschillende stadia van ontwikkeling. Ook doen we brancheprojecten voor branche- en beroepsverenigingen en werken we voor de kantoororganisaties van deze branches. Met onze klanten samen staan we voor uiteenlopende uitdagingen en vraagstukken, zoals organisatie-inrichting, functiewaardering, beloningsbeleid, talentontwikkeling of cultuurverandering en leiderschap. Maak via onderstaande beelden alvast kennis met ons, bel voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking, of neem contact op via deze link.

Bob van Kessel, Hoofd Beleid Sociale Zaken & Onderwijs bij de Koninklijke Nederlandse Slagersorganisatie (KNS): "In EVZ vinden wij een ervaren partij die in een groot project wetenschappelijk onderzoek weet te combineren met een praktische aanpak van zaken, gegoten in een heldere planning."


Richard Paalman, manager HRM bij CRV: "Wij waarderen met name de deskundigheid en onafhankelijkheid van EVZ op het gebied van functiewaardering."

Neem contact op

Bel 013 4635040 of vul onderstaand formulier in