Voor welke branche-organisaties?

Naast individuele organisaties heeft EVZ ook verschillende branches als opdrachtgever. In opdracht van sociale partners hebben wij voor verschillende branches (zie onderstaande lijst) een handboek referentiefuncties ontwikkeld met indelingshulpmiddelen en een daarbij behorend salarissysteem. Verder hebben wij voor het Fonds Leren en Ontwikkelen Woningcorporaties een samenwerkingsverband op het gebied van duurzame inzetbaarheid en mobiliteit tussen acht woningcorporaties gecoördineerd. Voor de branche woningcorporaties hebben wij in samenwerking met KWH (Kwaliteitscentrum Woningcorporaties Huursector) het label Goed Werkgeverschap ontwikkeld. Tenslotte hebben wij voor de leden van de Brabants Zeeuwse Werkgeversvereniging (BZW) een handzaam hulpmiddel voor Strategische Personeelsplanning (SPP) ontwikkeld.

De branches waarvoor wij een handboek referentiefuncties hebben ontwikkeld met indelingshulpmiddelen en een daarbij behorend salarissysteem zijn:

Vanuit de opgedane branchekennis adviseren wij ook diverse individuele bedrijven binnen deze branches op het gebied van organisatie-inrichting en HRM.

Neem contact op

Bel 013 4635040 of vul onderstaand formulier in