Rianne Vlugt

Het daadwerkelijk laten landen van een (cultuur)verandering of nieuw gedrag is waar ik voor ga. Ik help mensen graag (meer) in hun kracht te komen. Ik begeleid bijvoorbeeld leidinggevenden in hun persoonlijke ontwikkeling of in het beter voeren van gesprekken met medewerkers om effectiever te kunnen sturen op resultaatbijdragen en ontwikkeling. Ook begeleid ik (HR) adviseurs om meer stevig en onafhankelijk te staan in hun rol en adviezen beter geaccepteerd te krijgen. Of medewerkers die een nieuwe rol krijgen en hier invulling aan moeten geven (sturen zonder hiërarchische macht, omgaan met conflicterende belangen et cetera). Ik doe dit middels trainingen, intervisie, coaching, Jump! en Fitch assessments. Altijd op maat in aansluiting op de specifieke situatie en vraag.

Ik werk graag met u aan organisatieontwikkeling, HR beleid en HR instrumenten om dit beleid te implementeren. Te denken valt aan begeleiding van een reorganisatie of organisatieverandering, de ontwikkeling van een nieuwe HR cyclus, implementatie van competentiemanagement, het nieuwe werken en zo voort. Vanuit mijn brede ervaring als HR-adviseur onderken en begrijp ik de beleving van klanten bij organisatieveranderingen en HR-interventies. 

Ik ben op 1 september 2008 in dienst getreden bij EVZ en inmiddels partner. Na mijn studie Bedrijfskunde - Human Resources Management (HRM) in Rotterdam, heb ik ruim 10 jaar ervaring als HR business partner opgedaan binnen de zakelijke dienstverlening en de universitair medische wereld. In 2006 heb ik de SIOO opleiding voor organisatieadviseurs gevolgd, daarna heb ik mij gespecialiseerd in training en coaching. Ik ben certified Jump Movement coach en gecertificeerd om Fitch-assessments af te nemen. Bel mij gerust, dan gaan we kosteloos en vrijblijvend in gesprek over wat voor u belangrijk is.

Neem contact op

Bel 013 4635040 of vul onderstaand formulier in