Luciano D’Agnolo Vallan

Om in lijn met de koers van de organisatie het juiste advies te geven of een gewenste veranderactiviteit te initiëren is het belangrijk om over de grenzen van HRM te kijken.

Deze zienswijze is een afspiegeling van mijn loopbaan. Door mijn combinatie van HR-, lijn-, en projectervaring weet ik een brug te slaan tussen business en HRM en kan ik mensen verbinden.

Naast afgeronde bachelor- en master-opleidingen in HRM heb ik meer dan tien jaar werkervaring opgedaan in diverse HR-functies bij overwegend commerciële internationale organisaties. Daarnaast ben ik ruim tien jaar werkzaam geweest in diverse lijnfuncties, in rollen binnen de vakgebieden project- en programmamanagement en consultancy.

Ik benader HRM vanuit een bedrijfskundige invalshoek waarbij de klant de basis is, maar mensen altijd het verschil maken. Hoe zet je medewerkers in hun kracht en hoe realiseer je de juiste fit tussen de agenda van de organisatie en de human factor? Dit zijn voor mij essentiële kernvragen die ertoe doen en waarmee ik graag aan de slag ga.

Ik krijg veel energie van advies geven over, en interventies realiseren op het gebied van, organisatieverandering, performance en talentmanagement, strategische personeelsplanning, procesoptimalisatie en inrichting van strategisch HRM. Van analyse en koersbepaling tot en met planvorming, ontwikkeling en implementatie. Hier ligt mijn kracht en dit doe ik graag samen met de klant. Op basis van gelijkwaardigheid, met een positiefkritische blik en oprechte interesse. Dan bereik je samen mooie resultaten en kun je excelleren. Graag ontdek ik nieuwe mogelijkheden in mijn werk. Want als je denkt dat je iets weet, mis je de mogelijkheid om iets nieuws te leren.

Ik ben getrouwd, vader van een tweeling en woon in Nijmegen.

Neem contact op

Bel 013 4635040 of vul onderstaand formulier in