Aniek Bogaert

Mijn interesse voor mensen en organisaties loopt als een rode draad door mijn leven. Met een bachelor in Organisatiewetenschappen en een master in Arbeids- en organisatiepsychologie kan ik mijn twee passies, mensen en organisaties, verbinden.

Na mijn studie ben ik 3,5 jaar werkzaam geweest als intern HR-adviseur bij een internationale ICT-organisatie. Hier heb ik ervaring opgedaan met het ontwikkelen en implementeren van HR-beleid en had ik de leiding bij verschillende HR-projecten.

Ik heb een eindeloze nieuwsgierigheid naar wat mensen beweegt en ik ben gefascineerd door verschillen in persoonlijkheid en gedrag. Ik lever graag een bijdrage aan de ontwikkeling van mensen en de organisatie. In mijn visie ligt een belangrijke sleutel tot langetermijnsucces van de organisatie in het optimaliseren van de productiviteit van mensen, individueel en in teams, door op zoek te gaan naar datgene waarin mensen hun unieke waarde kunnen toevoegen.

Mijn kracht ligt in het analyseren van en structuur aanbrengen in processen en het zoeken naar continue verbetering hierin. Die gestructureerde en doelgerichte werkwijze is dan ook precies hoe ik vanaf september 2016 namens EVZ klanten help op weg naar concrete resultaten. Ik richt me daarbij vooral op organisatie-inrichting, functiebeschrijving, functie-indeling en beloning. Daarnaast ben ik gecertificeerd om Fitch-assessments af te nemen. Ik heb er plezier in om met heldere communicatie en een goed doordacht plan samen succes te boeken!

Neem contact op

Bel 013 4635040 of vul onderstaand formulier in